Alle categoriëen

Informatie

Standaard vlaggen

Formaat

 • Eigen formaat

Ondergrond

Bedrukking

Mastlint

D-ringen

Tunnelzoom

Verzending

Formaat

Prijzen en oplages

Vlaggen bedrukken!

Spring in het oog met uw vlag

Vlaggen kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Als u een eigen bedrijf of winkel heeft is een vlag laten bedrukken misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar vlaggen laten maken ter promotie van uw bedrijf of evenement is een krachtige en professionele manier om uw boodschap over te brengen. Uw winkel of bedrijfspand is pas écht af met een opvallende vlag voor de deur. U kunt natuurlijk ook vlaggen bedrukken met uw logo en in de kleuren van uw huisstijl waardoor uw bedrijf in het oog springt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. PrintMedia Group heeft het grootste assortiment in bedrukte vlaggen en accessoires.

Reclamevlaggen voor een groot bereik

Als u een eigen winkel of bedrijf heeft, wilt u natuurlijk een zo groot mogelijk bereik. Vlaggen zijn aansprekende en betaalbare reclamemakers. Een vlag laten drukken met uw logo staat niet alleen professioneel, het zorgt ook voor herkenbaarheid. Bedrukte promotie vlaggen in full color helpen u om op te vallen bij verschillende evenementen. Uw gekleurde en gepersonaliseerde vlag springt er ongetwijfeld uit! Hoewel reclamevlaggen niet dubbelzijdig bedrukt kunnen worden, is uw boodschap van beide zijden goed zichtbaar. Dit komt omdat de vlaggen 90% doorschijnend zijn.

Welke accessoires heb je nodig bij de mastvlag?

Mastvlaggen zijn de ideale manier om op te vallen en om te laten zien waar uw bedrijf gevestigd is. Deze vlag is te bestellen met en zonder open zoom. Bij het aanschaffen van de vlag is het goed om rekening te houden met de verschillende accessoires. Een mastvlag met open zoom kan vastgemaakt worden aan de muur in combinatie met een aluminium vlaggenstok. Een vlag zonder open zoom kan in principe overal geplaatst worden, gecombineerd met al dan niet een mobiele vlaggenstok.

Wilt u graag een gevelvlag of mastvlag laten bedrukken maar kunt u ze niet in de juiste maat vinden? PrintMedia Group kan deze vlaggen ook op maat maken, met of zonder vlaggensysteem, zodat de vlag helemaal voldoet aan uw wensen!

Wat is het beste formaat voor een vlag?

Dit hangt volledig af van uw eigen wensen. Bijvoorbeeld, onze meestverkochte mastvlag heeft een afmeting van 150x90 cm en onze meest populaire banierflag is 100x300 cm. Voor onze beachvlaggen is de 65x315 cm het formaat dat het meest gekozen wordt. Alle formaten en afwerkingen zijn bij ons mogelijk! Kunt u de afwerking niet op de site teruvinden, stuur ons dan zeker een email voor een gepaste offerte.

Specificaties

 • Materiaal Flag, Flag PET en Flag longlife
 • Gewicht Flag en Flag PET: 115 gr./m2
  Flag longlife: 115 gr./m2
 • Brandcertificaat EN 13501 - Klasse B
 • Printtechniek Sublimatie
 • Maximale printbreedte uit één stuk Elk formaat is mogelijk
 • Textuur Flag: lichte en glanzende structuur
  Flag longlife: grove, maar lichte structuur
 • Afwerking Band, haken en tunnel en koord en lus. Kies uit afwerking aan de linker- of rechterzijde van jouw Vlag. De haken worden vanaf 100 cm evenredig verdeeld over de vlag.
 • Binnen/buiten Binnen
 • Translucent Flag en Flag PET: 98%
  Flag longlife: 90 tot 95%
 • Levensduur Flag en Flag PET: drie tot vier maanden, tot windkracht zes
  Flag longlife: drie tot vijf maanden, tot windkracht zes